AA

Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

ctrl
+
ctrl
-

Råd og tips

Tilbake til forsiden
VideoRåd og tips

Iselins tapas til 17. mai

Skal du på frokost eller middag til venner eller familie på 17.mai? Skal du bidra til gildet? Gjør som meg og ta med crostini med en deilig røkelakskrem og spicy guacamole med reker. Du får garantert skryt av de andre gjestene for maten!

Råd og tips

5 gode grunner til å velge sjømat på 17. mai

17. mai er rett rundt hjørnet, og mange har allerede begynt å tenke på hva de skal ta med på 17. mai-frokosten, hva de skal servere gjestene eller hva de skal spise til middag for å gjøre dagen ekstra stas. For meg er imidlertid valget enkelt. Jeg velger sjømat. Og her er fem gode grunner til at du også bør gjøre det på årets store festdag!

VideoRåd og tips

Iselin's bacalao

Gleder du deg til påske? Er du en matentusiast som meg som allerede har startet planleggingen av påskens mange festmiddager? Er det en rett som fortjener en plass på festmenyen så er det denne oppskriften på bacalao. Jeg elsker klippfisk fordi den har en fast og god konsistens med en moden og unik smak. Server retten med soyasmørsaus som jeg lover vil løfte retten til nye høyder!

Råd og tips

Derfor er jeg så fascinert av sjømat

Ikke bare er det knallgodt, sjømaten passer også inn i uendelige kombinasjoner. Som en stor bonus er sjømat i tillegg full av viktige fettsyrer, vitaminer og mineraler. Kun egg kan sammenlignes på næringsinnhold. Uten sjømat på menyen vil du gå glipp av mange viktige næringsstoffer og mange gode matopplevelser!

Råd og tips

Mitt møte med Marit Bjørgen

Skidronningen som vinner gull gang på gang er en av ambassadørene våre på Godfisk, og hvem er vel ikke et bedre forbilde enn henne? Jeg er stolt og glad for at vi kan ha Marit som ambassadør og i januar var jeg heldig som fikk møte henne. Vi lagde filmer sammen som du kan se, her.