AA

Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

ctrl
+
ctrl
-
Om meg

Om bloggen

Dette er en blogg der sunn mat med sjømat og matglede settes i fokus. Der gode, trendy retter frontes og der smak slett ikke går på bekostning av sunnhet. En blogg der sjømatens fantastiske egenskaper endelig settes i dagens lys.  

 

Sist oppdatert: 24.01.2017, 16.29

Publisert: 16.01.2017, 17.34

Mitt navn er Iselin Bogstrand. Jeg er matfaglig ansvarlig i Norges Sjømatråd/Godfisk.no. Jeg har en mastergrad i samfunnsernæring og et brennende engasjement for helse og ernæring. For meg er det viktig å videreformidle at det å leve sunt ikke trenger å være så komplisert som mange skal ha det til. Jeg vil vise at sunn mat og god mat går som hånd i hanske.

Noe som står sterkt for meg er de sosiale aspektene rundt måltidet. Måltidet samler mennesker og er en arena der vi hygger oss og slapper av. Bare tenk på tradisjonene i julen, hva hadde vel julen vært uten den hyggelige samlingen rundt middagsbordet på julaften?

Jeg har vært så heldig å få min egen blogg tilknyttet Godfisk. Bloggen er ment som et løft for det nye livrett-konseptet vårt hvor jeg får dele tanker rundt tidsaktuelle temaer innen sjømat og helse, spre inspirasjon og lage engasjement. Dette syns jeg er viktig, det er på tide at sjømatens helsefordeler og fantastiske smak og anvendelighet blir allment kjent blant både store og små. Sammen skal vi finne våre livretter som gjør godt for både kropp og hjerne, og som gir en stor porsjon glede og ekstra god selvfølelse!

Hilsen Iselin