AA

Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

ctrl
+
ctrl
-
Hjerne

Tips til «smarte» matpakker for store og små

Hverdagen kan være ganske røff i blant, det er mye man skal lære, huske og gjøre. Lag matpakker som holder konsentrasjonen oppe og som gir kroppen nyttig næring. Her gir jeg deg fem enkle tips til hvordan du enkelt og greit lager skikkelig næringsrike matpakker!

Hjerne

Inspirasjon og kunnskap er nøkkelen

For et par uker siden besøkte jeg et barseltreff med presse til stede for å sette fokus på viktigheten av sjømat til de små og mens man er gravid. Jeg møtte en veldig interessert gjeng med matglade små barn!

Hjerne

Fokus på jern: Jeg er spesielt bekymret for unge jenter

Om lag 15 % av kvinner i fertil alder i Norge har jernmangel, hvorav ca. 3 % utvikler alvorlig anemi. Jernmangel kan være årsaken til at du føler deg trøtt og sliten. Dessverre tror jeg mange unge jenter lar seg påvirke av samfunnet og begynner med et strikt kosthold som gjør dem mer utsatt, som for eksempel ved et vegetarisk kosthold.

Hjerne

Småbarnsmor og ernæringsrådgiver deler sine råd

Gjesteinnlegg: Linn er en sprudlende dame med et brennende engasjement for mat som fungerer godt for kroppen. Her deler hun sine tanker rundt sjømatinntak, helsefordeler og sine beste råd til hvordan man kan få barna til å spise mer fisk!

Hjerne

Derfor er mennesker så hjelpeløse når de blir født

Jeg tror det er mange som har tenkt samme tanke som meg- hvorfor i alle dager kan føllet valse rundt på de fire beina sine to minutter etter at de ble født? Hvorfor tar det oss rundt et år før vi lærer oss å gå? Småbarn er totalt avhengig av foreldrene sine. Er ikke det en litt dårlig «patent»? Langt ifra!